Snurrer

Snurre

Det søde bagværk i bageriet, er den velkendte snurre. Dog ikke en snurre i den klassiske forstand med enten kardemomme eller kanel fyld.

Tvistet i snurren fra Folmers mikrobageri er nytænkningen af fyldet. Snurren i mikrobageriet bliver fyldt med en hjemmelavet marcipanremonce med marcipan i, så de gode råvarer virkelig kommer til deres ret.

Den smørfyldte marcipansnurre skal efterlade en, med opfattelsen af at man lige har taget en bid af en sky, den skal være let og fløjsblød, samtidig med at den smagsfulde marcipanremonce træder igennem.

Marcipan og kanelsnurrer

Så snart, at snurren er kommet ud af ovnen, blive penslet med et generøst lag hjemmelavet sukkersirup. Herefter bliver snurrerne toppet med kardemommesukker.

Der er ligeledes en kanelvariant, hvor remoncen er lavet på kanel. Kanelsnurren har en mere markant og klassisk smag.

Snurren kan, lige som surdejsbollen, nydes siddende enten indenfor eller udenfor bageriet sammen med en god kop kaffe.

Snurrerne er lavet med det friskmalet dansk hvedemel. Det sikre en utrolig lækker og svampet snurre, samtidig med, at den har en kompleks smag af det friskmalede hvedemel, der giver anden aroma til den færdigbagte snurre.