Snurre

Det søde bagværk i bageriet, er den velkendte snurre. Dog ikke en snurre i den klassiske forstand med enten kardemomme eller kanel fyld.

Kardemomme og kanelsnurre

Så snart, at snurren er kommet ud af ovnen, blive penslet med et generøst lag hjemmelavet sukkersirup. Herefter bliver snurrerne toppet med kardemommesukker.

Der er ligeledes en kanelvariant, hvor remoncen er lavet på kanel. Kanelsnurren har en mere markant og klassisk smag.

Snurren kan, lige som surdejsbollen, nydes siddende enten indenfor eller udenfor bageriet sammen med en god kop kaffe.

Snurrerne er lavet med det friskmalet dansk hvedemel. Det sikre en utrolig lækker og svampet snurre, samtidig med, at den har en kompleks smag af det friskmalede hvedemel, der giver anden aroma til den færdigbagte snurre.

+45 26 19 47 08
info@folmers-mikrobageri.dk
Privatliv
Folmers Mikrobageri
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Informationerne bliver opbevaret i din browser og bruges bl.a. til at genkende dig hvis du besøger hjemmesiden igen. Det hjælper os også med at forstå hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessante og brugbare.

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies bør altid være aktiveret så vi kan gemme dine cookie-indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, vil vi ikke være i stand til at gemme dine præferencer. Det betyder at du skal acceptere eller afvise cookies hver gang du besøger denne hjemmeside.

Tredjeparts-cookies
Denne hjemmeside bruger Google Analytics til at indsamle anonym information, såsom antallet af besøgende og de mest besøgte undersider.

Hold denne cookie aktiveret for at hjælpe os med at forbedre vores hjemmeside.