Boller

En let og luftig surdejsbolle som egner sig perfekt til morgenbordet, til den hurtige sult eller som sandwich.

Bollerne er sammen med surdejsbrødet langtidshævet, først ved stuetemperatur, hvorefter bolledejen bliver sat på køl, til dagen efter inden den bliver afbagt. Alle disse trin bliver gjort, for at sikre en luftig bolle, med flot afbagning og ikke mindst at bollen vil få den karakteriske smag af surdej.

Den sprøde bolle med en saftigt og luftig midte, er perfekt til at tage med videre eller nyde i bageriet.

Benyt endelig en af bageriets siddepladser

Der er i bageriet muligt, at købe en bolle med smør og ost, samt en kop kaffe. Det kan man vælge at sidde og nyde ved de få af bageriets siddepladser enten indenfor eller udenfor.

Surdejsbrødet og bollerne er lavet på en blanding af friskmalet mel fra Fru Møllers Mølleri i Odder og fra Samsø Mel. Med mel fra producenter, så tæt på bageriet, sikre jeg friskmalet mel af høj kvalitet, som kommer til at skinne igennem i det endelige resultat, da det friskmalede mel giver en helt anden smagsoplevelse, aroma og krumme.

+45 26 19 47 08
info@folmers-mikrobageri.dk
Privatliv
Folmers Mikrobageri
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Informationerne bliver opbevaret i din browser og bruges bl.a. til at genkende dig hvis du besøger hjemmesiden igen. Det hjælper os også med at forstå hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessante og brugbare.

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies bør altid være aktiveret så vi kan gemme dine cookie-indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, vil vi ikke være i stand til at gemme dine præferencer. Det betyder at du skal acceptere eller afvise cookies hver gang du besøger denne hjemmeside.

Tredjeparts-cookies
Denne hjemmeside bruger Google Analytics til at indsamle anonym information, såsom antallet af besøgende og de mest besøgte undersider.

Hold denne cookie aktiveret for at hjælpe os med at forbedre vores hjemmeside.