Boller

En let og luftig surdejsbolle som egner sig perfekt til morgenbordet, til den hurtige sult eller som sandwich.

Bollerne er sammen med surdejsbrødet langtidshævet, først ved stuetemperatur, hvorefter bolledejen bliver sat på køl, til dagen efter inden den bliver afbagt. Alle disse trin bliver gjort, for at sikre en luftig bolle, med flot afbagning og ikke mindst at bollen vil få den karakteriske smag af surdej.

Den sprøde bolle med en saftigt og luftig midte, er perfekt til at tage med videre eller nyde i bageriet.

Benyt endelig en af bageriets siddepladser

Der er i bageriet muligt, at købe en bolle med smør og ost, samt en kop kaffe. Det kan man vælge at sidde og nyde ved de få af bageriets siddepladser enten indenfor eller udenfor.

Surdejsbrødet og bollerne er lavet på en blanding af friskmalet mel fra Fru Møllers Mølleri i Odder og fra Samsø Mel. Med mel fra producenter, så tæt på bageriet, sikre jeg friskmalet mel af høj kvalitet, som kommer til at skinne igennem i det endelige resultat, da det friskmalede mel giver en helt anden smagsoplevelse, aroma og krumme.

+45 00 00 00 00
info@folmers-mikrobageri.dk