Brød og morgenbrød i Vejle

Surdejsbrød

Hos Folmers Mikrobageri tilbyder vi friskbagt brød og morgenbrød i vores bageri i Vejle. Surdejsbrødet i Folmers Mikrobageri er et langtids- samt koldhævet brød. Fra processen sættes i gang, til der bliver taget et knasende sprødt surdejsbrød ud af ovnen, går der omkring 24 timer. Dejen til det kommende surdejsbrød får opmærksomhed hver dag, da ikke én dag er ens, når man arbejder med surdej.

På de 24 timer, det tager for at lave mit surdejsbrød, kan alle de utrolige komplekse nuancer af et godt surdejsbrød, nå at udvikle sig, så brødet får en lækker saftig og fløjlsblød indre samt en knasende og hårdere skorpe.

Det perfekte valg til morgenbordet

Surdejsbrødet er det perfekte valg til morgenbordet, tapas anretningen eller til den varme suppe/gryderet om vinteren

Surdejsbrødet og bollerne er lavet på en blanding af friskmalet mel fra Fru Møllers Mølleri i Odder og fra Samsø Mel. Med mel fra producenter, så tæt på bageriet, sikrer jeg friskmalet mel af høj kvalitet, som kommer til at skinne igennem i det endelige resultat, da det friskmalede mel giver en helt anden smagsoplevelse, aroma og krumme.

Besøg os i Vejle for friskbagt brød og morgenbrød

Besøg vores bageri i dag for lækkert brød og morgenbrød til morgenbordet. Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder eller har du andre spørgsmål, så kan du kontakte os ved at ringe til +45 26 19 47 08 eller sende en mail til info@folmers-mikrobageri.dk.

Vi tilbyder også:

+45 00 00 00 00
info@folmers-mikrobageri.dk