Om Folmer
Om Folmers Mikrobageri
Mit navn er Andreas Folmer, født i år 1998 og opvokset i Vejle.
Jeg har en brændende passion for surdej. Jeg fandt min vej ind i surdejsuniverset, i forbindelse med mit højskoleophold på Suhrs Højskole i foråret 2021. På mit højskoleophold, kom i kontakt med Claus Meyer og han gav mig muligheden for, at være med til at åbne et pop-up bageri i Sakskøbing henover sommeren 2021.
Siden da har jeg arbejdet på, at kunne åbne mit eget mikrobageri. Et mikrobageri der skal indeholde, hvad jeg mener som værende godt surdejsbrød, sprøde boller, et saftigt rugbrød og lækre bløde marcipansnurrer.
Høflig selvbetjening
Min stil er inspireret af de mange erfaringer jeg har gjort mig, ved at være omgivet af utrolig dygtige surdejsbagere og fagfolk.
Stilen i bageriet er et åbent bageri, hvor man til hver en tid kan få en snak, med mig om surdej og dens mange udfordringer. Man vil kunne se mig stå og arbejde, så derfor er der ikke fysisk betjening, men derimod høflig selvbetjening. Det betyder, at man selv taster ind, hvad man har købt på en iPad og betaler med enten MobilePay eller med betalingskort.