Rugbrød

Et rugbrød med fokus på velsmag. Et rugbrød der er bagt udelukkende på rugmel, hørfrø og solsikkekerner. Rugbrødet er ligesom ved i mine andre produkter hævet ved hjælp af surdej.

Kernerne i rugbrødet er sat i blød dagen forinden, så når man skærer i rugbrødet og spiser af det, hænger skiverne flot sammen men kernerne bibeholder stadig lidt bid og struktur.

Mikrobageri adskiller sig fra andre rugbrød, da der ikke er tilsat maltmel eller maltsirup.

Rugmel fra Samsø

Det betyder, at rugbrødets indre vil se lysere ud, da det er malt, enten i form af sirup eller maltmel der giver rugbrødet dens velkendte farve. I stedet for, tager rugbrødet farve af rugmel fra Samsø. Fordelen ved at bruge netop dét mel, er at rugbrødet bliver lavet på friskmalet rugmel. Den friskmalede mel indeholder flere næringsstoffer, hvilket betyder at rugbrødet i sidste ende er være mere aromatisk og smagsfyldt.

Farven på rugbrødet, betyder ikke, at rugbrødet er mindre groft. Fravalget af malten i mit rugbrød er taget ud fra erfaringer om, en meget tydeligere og mere gennemtrægende smag af rugmelet og kernerne i det færdige rugbrød.

+45 00 00 00 00
info@folmers-mikrobageri.dk