Rugbrød

Et rugbrød med fokus på velsmag. Et rugbrød der er bagt udelukkende på rugmel, hørfrø og solsikkekerner. Rugbrødet er ligesom ved i mine andre produkter hævet ved hjælp af surdej.

Kernerne i rugbrødet er sat i blød dagen forinden, så når man skærer i rugbrødet og spiser af det, hænger skiverne flot sammen men kernerne bibeholder stadig lidt bid og struktur.

Mikrobageri adskiller sig fra andre rugbrød, da der ikke er tilsat maltmel eller maltsirup.

Rugmel fra Samsø

Det betyder, at rugbrødets indre vil se lysere ud, da det er malt, enten i form af sirup eller maltmel der giver rugbrødet dens velkendte farve. I stedet for, tager rugbrødet farve af rugmel fra Samsø. Fordelen ved at bruge netop dét mel, er at rugbrødet bliver lavet på friskmalet rugmel. Den friskmalede mel indeholder flere næringsstoffer, hvilket betyder at rugbrødet i sidste ende er være mere aromatisk og smagsfyldt.

Farven på rugbrødet, betyder ikke, at rugbrødet er mindre groft. Fravalget af malten i mit rugbrød er taget ud fra erfaringer om, en meget tydeligere og mere gennemtrægende smag af rugmelet og kernerne i det færdige rugbrød.

+45 26 19 47 08
info@folmers-mikrobageri.dk
Privatliv
Folmers Mikrobageri
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Informationerne bliver opbevaret i din browser og bruges bl.a. til at genkende dig hvis du besøger hjemmesiden igen. Det hjælper os også med at forstå hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessante og brugbare.

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies bør altid være aktiveret så vi kan gemme dine cookie-indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, vil vi ikke være i stand til at gemme dine præferencer. Det betyder at du skal acceptere eller afvise cookies hver gang du besøger denne hjemmeside.

Tredjeparts-cookies
Denne hjemmeside bruger Google Analytics til at indsamle anonym information, såsom antallet af besøgende og de mest besøgte undersider.

Hold denne cookie aktiveret for at hjælpe os med at forbedre vores hjemmeside.