Bliv en surdejsmester!
Kurset vil bestå af en teoretisk del og en praktisk del. Du vil blandt andet blive undervist i, hvordan man plejer og vedligeholder sin surdej, forskellige typer af æltning, hvordan man håndtere dejen, hævetider, korntyper og vandforhold.
Kurset vil både være for novicen i surdejs universet og for den øvede, der har brug for finpudsning og sine egne teknikker, til at kunne løfte sine hjemmebagte brød til et nyt niveau.
Du vil komme til at lave dit eget surdejsbrød i løbet af kurset, og skal have det med hjem, så du vil kunne bage det dagen efter. Under kurset vil der, blive lavet en lækker tapas anretning med drikkevarer efter eget ønske.
Der vil blive udbudt kurser èn gang i måneden. Mængden af deltagere er 7 personer, og det fungerer efter princippet først til mølle.
Varigheden af kurset er ca.5 timer.
Du vil tage hjem fra kurset med
- 1 Hævekurv
- Et surdejsbrød du vil kunne bage dagen efter
- Opskrift på surdejsbrød
- En masse ny viden, læring og motivation til at bage.
Pris: 1100 kr. pr. person.
Tilmelding: folmersmikrobageri@hotmail.com
Sted: Rådhuspassagen 5A, 7100 Vejle
Dato for kommende kurser:
D. 11 Januar
D. 25 Januar
D. 1 Februar
D. 15 Februar
D. 8 Marts
D. 22 Marts
NYE KURSUSDAGE KOMMER
Kurset begynder 15:00.
Er i en større forsamling, hold, eller firma, der er interesseret i et kursus, kan der sendes en mail til ovenstående, også finder vi en løsning på det.
Kurserne vil blive meldt ud på Facebook, Instagram og herinde på hjemmesiden.
Der tages forbehold for, hvis der ikke er nok tilmeldte til et kursus, at kurset aflyses og tilmeldte til pågældende kursus vil blive tilbudt en refundering eller en ny kursusdag.